Selamat Datang Ke BLOG ACHTUNG...Semoga beroleh manfaat.

Rabu, 8 Disember 2010

Kartun : Zam Ajak Makan

Masih lagi kartuntentang kawan saya bernama Zam ( Ijam ). Dia cukup minat bermain drum. Nak jadi professional drummer katanya. Rajin juga dia jamming. Lagu metal pun dia sebat. Tapi solat tak tinggal. Rajin pakai kopiah. Berbudi bahasa. Best la kawan ngan dia. Budak baik katakan. Jadi saya abadikan dalam episod ini. Sori heh Zam! Hehehe...
Nak besarkan kartun, klik kat gambar!

Ni dia Zam (Ijam) yang saya kata. Hensem kan... Single lagi, maksud saya belum berumahtangga. Moga beliau sukses dan berjaya dalam hidup. Jadi hamba Allah yang bertaqwa dan memperjuangkan syariat Allah. Lama sangat tak jumpa beliau. Nak jalan kaki ke rumah dia bukan tak sampai, cuma ambil masa mungkin berbulan atau bertahun, sebab beliau duduk kat Miri. Kami rajin berkongsi masalah, rajin isi masa lapang sama-sama, rajin sparing sama-sama ( sampai saya terkehel bahu kena tepis layang si Zam Tae Kwan Do dia ). Moga Allah rahmati dan pelihara beliau di dunia dan akhirat. Amiin.

Tiada ulasan: